Update coronacrisis!

Na de veiligheidsraad van 3 juni 2020, waarop bekend werd gemaakt dat competitie vanaf 1 juli terug mogelijk is, werden wij overspoeld door vragen.
Wij hadden reeds onze kalender aangepast met startdatum 1 augustus, zoals op de vorige veiligheidsraad beslist werd.
Alle wedstrijden in juli werden afgelast door de lokale overheden. Een afgelasting door stad of gemeente is onomkeerbaar, dus is de kans zo goed als onbestaande dat er nog wedstrijden kunnen ingericht worden in de maand juli.
Een andere optie om nieuwe wedstrijden te organiseren is echter onmogelijk. Het Koninklijk besluit voor het organiseren van wielerwedstrijden verplicht een organisator om minstens 14 weken vooraf een aanvraag in te dienen, hierdoor is een nieuwe wedstrijd voor de maand juli onmogelijk.
Wanneer er wijzigingen in onze huidige kalender zullen plaatsvinden, publiceren wij ten gepaste tijde een nieuwe update.