Update Coronacrisis!

In de veiligheidsraad van 24 april 2020 werd beslist om evenementen ten vroegste vanaf 8 juni 2020 toe te laten. Hieronder vallen dus ook onze wedstrijden, waardoor alle geplande koersen tot en met 7 juni afgelast zijn.
In samenspraak met de organisatoren, werd ook beslist om geen kampioenschappen in te richten in 2020. Dit door de onzekerheid over het al dan niet doorgaan van de wedstrijden en om de financiële gevolgen zo beperkt mogelijk te houden. Als deze wedstrijden doorgaan zal dit wel met afzonderlijke dameswedstrijd zijn en opgenomen worden in de LWU Ladies Trophy 2020.
De betreffende organisatoren krijgen in 2021 de kampioenschappen toegewezen (Nazareth PK Oost-Vlaanderen, Moen BK, Roeselare-Zilverberg PK West-Vlaanderen).
Renners die kampioen werden in 2019 mogen hun trui dragen tot eind 2020. Wij verwijzen hiervoor naar volgende regel uit ons reglement:
Wanneer een kampioenschap in een seizoen niet heeft kunnen plaatsvinden door om het even welke reden, wordt de titel het jaar dat daarop volgt niet verlengd.
Wij houden jullie op de hoogte bij verdere ontwikkelingen!
Hou het sportief en gezond!